evet 1. oldunuz tebrikler BaRoNneden kıne benım sarkım lıste yapmadımı 1cımı oldum yoksa
Yarın belli olur benm net sorunlu idi indirme yapamadım yarına kaldı yayin)sondan bırıncı olmusum
Yavrum seni boğarim dben şarkımı dinledim yarın akşam gelmesem de olur
Kıyamazsın mesela ben kıyamazdım :dYavrum seni boğarim d
@Peron diğer konu altında sorunuzu yanıtlamıştım ama burada da yazayım.Bu gün katilamadim. Gecmis olsun Djmizin annesine umarim durumu iyidir iyi habriri sanirim sadece beni sevindirmiyecektir. Birde mümkünse nasil dinliyecegim yazilirsa sevinirim :
Öncelikle bu tip forumu fazla tanimiyorum hatta hic tanimiyorum diyebilirim. Digerforumlarda Alarm yada bir yerlerde bir seyler haber veriyordu. örnegin @SehA yazdigimda size mesaj gitmesi lazim sizin burada yazdiginizi ben tesadüfen gördüm bunlari yavas yavas ögrenmem lazim Cok tesekkür ederim. Daha önceki haberi dedigim gibi görmedim.@Peron diğer konu altında sorunuzu yanıtlamıştım ama burada da yazayım.
ana sayfadaki player i tıklayarak da MevsimFM i dinleyebilirsiniz yada
www.mevsim.Org adresinden de radyomuzu dinleyebilirsiniz.
:emoji_8ball::emoji_art::emoji_badminton::emoji_basketball::emoji_basketball_player::emoji_bath::emoji_bicyclist::emoji_bow_and_arrow::emoji_bowling::emoji_cartwheel::emoji_golfer::emoji_golf::emoji_game_die::emoji_football::emoji_fishing_pole_and_fish::emoji_field_hockey::emoji_drum::emoji_dart::emoji_cricket::emoji_clapper::emoji_circus_tent::emoji_guitar::emoji_handball::emoji_headphones::emoji_hockey::emoji_horse_racing:
Sunum yapan dj daha once dinliyor kendi karar veriyor yayıncı seciyor kimsenin Birinciden yayın sonuna kadar haberi olmuyor.Hareketli gifler forumu kasar
Hadi inşallahAksilikler ile ertelenen top10 22.30 da bu aksam @Elifce nin sunumuyla sizlerle