16 Şubat 2021 Aslan Burcu ♌

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
16 Şubat 2021 Aslan Burcu ♌

Arınma yenilenme ve dönüşümün sancılı heyecanlı ve coşkulu yanlarını aynı anda yaşamanın getirdiği şaşkınlığı bir kenara bırakmalı ve akışa ayak uydurarak bu süreci olanca güzelliği ile geçirmeye çalışmalısınız.

İş hayatınızda ani başlangıçlar hızlı sonuçlar sizi şu anda bulunduğunuzdan daha iyi şartlara taşıyacaktır. Çok güvendiğiniz insanlar dışında gelişmeleri kendi içinizde yaşamaya özen gösterin.

Kıskanç insanların varlığını unutmadan hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise aşka teslim olmuş yüreğiniz size huzurun kapılarını aralarken kimsenin sizi düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenizden alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Me`Va

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Özel yaşamınızda ise aşka teslim olmuş yüreğiniz size huzurun kapılarını aralarken kimsenin sizi düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenizden alıkoymasına izin vermemelisiniz.
Kaynak: Mevsim.org

İnsanlara güvenmeyi öğrendik çok şükür iş aşk hayat hepsi aynı şey tek önemli olan da benim icinn huzur çok şükür huzurum hep benimle beni sakın kılan mutlu kılan umut veren huzurum 💞

SuMBuL

Tam güldüğün yerde başlar şiirler... Yang❤️
Moderator
Arınma yenilenme ve dönüşümün sancılı heyecanlı ve coşkulu yanlarını aynı anda yaşamanın getirdiği şaşkınlığı bir kenara bırakmalı ve akışa ayak uydurarak bu süreci olanca güzelliği ile geçirmeye çalışmalısınız.

burcum histerik bir hal almış sancılı ama heycanlı :)

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Özel yaşamınızda ise aşka teslim olmuş yüreğiniz size huzurun kapılarını aralarken kimsenin sizi düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmenizden alıkoymasına izin vermemelisiniz.

İnsanlara güvenmeyi öğrendik çok şükür iş aşk hayat hepsi aynı şey tek önemli olan da benim icinn huzur çok şükür huzurum hep benimle beni sakın kılan mutlu kılan umut veren huzurum 💞
Ne mutlu sana abla cu))

burcum histerik bir hal almış sancılı ama heycanlı :)
eee bazen gerektiriyormus :))) bol Heycanlar :)

Alt