Allahtan ben bu ay doğmadım)))))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Allahtan ben bu ay doğmadım)))))
Bir aslanın nasıl dize getirilişin hikayesi@AyLa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
Bir aslanın nasıl dize getirilişin hikayesi![]()
Teşekkür ederim bitanesi
Tatlı sakalasmalar bunlar elbette![]()
Kızdırma Xerox
Kükrer bak))
Xerox can Haberim Yok paylaşımdan Ama güzel olmuş simdi gordum. ayrica ben bestelemedim. paylasimla bir alakam yok. AyLa hanim neden uzuldu anlamadım? Benim ev Stada 5 dakika size taraftar bestesi yapar yollarim.
Tabi ki Bitanemm :*** @Xerox da değerlimdir benim oyuncumm o![]()
Heytt, Şile'den desteğe geliyorumXerox can Haberim Yok paylaşımdan Ama güzel olmuş simdi gordum. ayrica ben bestelemedim. paylasimla bir alakam yok. AyLa hanim neden uzuldu anlamadım? Benim ev Stada 5 dakika size taraftar bestesi yapar yollarim.Nede olsa KADİKOY burasi..
Xerox can Haberim Yok paylaşımdan Ama güzel olmuş simdi gordum. ayrica ben bestelemedim. paylasimla bir alakam yok. AyLa hanim neden uzuldu anlamadım? Benim ev Stada 5 dakika size taraftar bestesi yapar yollarim.Nede olsa KADİKOY burasi..
Oy ablasının canı yaaa)))))
Yaşa sen![]()