Nasıl Bir Aşık'sınız

A%C5%9F%C4%B1k-Bur%C3%A7lar%C4%B1n-Karakterleri.jpg


Koç Burcu | Heyecanlı ve Aceleci Aşık!

Koç burcu insanları aşkta zaferi sever ve tutkuludur. Değişikliği ve heyecanı sevdiği için evde her zaman yeni bir hikaye ister. Sessiz geçen geceler sakin ortamlar ona göre değildir.

Fantezileri vardır ve kesinlikle uygulamak isterler. Yatak odası yerine çeşitli mekanlarda seksi severler. Bu burç gecikmeyi ve hayal kırıklığını hiç sevmez dedikleri hemen olsun ister.

Koç burcu “seni seviyorum” demekte zorlanmaz ve dediği zaman bu gerçektir. Aynı zamanda bunu duymayı hatta emin olmayı ister. Beklenmeyen değişik hediyelere bayılır.

Bu ben merkezli burç her zaman flört heyecanı arar ve aldatılmayı asla kabul edemez çünkü paylaşmaktan nefret eder. Eğer bunu elde edemezse terk etmekte hiç tereddüt etmez.

Sevgilisinin ve eşinin haricinde bir çevresi olsun ister ve kesinlikle bağımsız eğilimlidir. Kontrol edilmekten ve emir kiplerinden nefret eder. Bu burç ile yaşamak için öncelikle Koç burcu olan birinin kendine yönelik yaşamaya eğilimli olduğunu ve sizin ihtiyaçlarınızı çok dikkate almayacağını kabul etmek gerekir. Bu bir Koç doğasıdır ve değişmez. Ama enteresan bir şekilde Koç burcu doğruyu hep içgüdüsel olarak hisseder.

Koç yenilmişse bu hiç olmamış gibi davranmayı tercih eder. Kızdırılırsa saman alevi gibi olan öfkesi yakar yıkar ve bir anda sönüverir.

Partneri olarak kızgın anlarda söylediği sözleri ciddiye almamayı öğrenmeli ve olgun davranmalısınız. Koç burçları övgüyü sever. Eğer bir Koç burcu ile beraberseniz onu sık sık övmeyi sakın ihmal etmeyin.

Boğa Burcu | Tutkulu Aşık!

Boğa aşıkları uyuşuk ama azimli aşıklardır. Bir kere bağlandı mı kolay kolay kopmayan boşanmaktan hoşlanmayan sakin huzurlu insanlardır. İlişkilerini bir an evvel resmileştirmeyi severler. Ancak Boğa burcu tahakküm edici ve kıskanç aşıklardır. Eşit şartlarda ilişkiyi sevseler de ekmeklerini kazandıktan sonra harcama yetkisinin de elinde olmasını tercih ederler.

Çok sosyaldirler ama sessiz geceleri de çok severler. Bu burcun insanları rahat evlerde yaşamayı çok sever.

Boğa burçları hayalgücü olmayan duygusuz ilişkilerde çok acı çekerler. “Seni seviyorum”’u söylemek ile ilgili bir problemleri olmasa da bunu yaratıcı şekilerde sunmayı ve yatakta göstermeyi tercih ederler.

Yatak hayatı bu burç için bir ritüeldir ve de çok keyifli olması gerekir. Bu kendinden emin sessiz burç hep sevildiğini duymak ister ve evde bir düzen ister. Boğa burcu maddi güvenceleri de sever. Ev araba onlar için statü simgesidir.

Boğa burcu için ayrılıklar ölümden beterdir. İlişkiyi korumak için ellerinden geleni yaparlar. Boşanma onlar için çok acı verici bir süreç olabilir. Ancak Boğa burcu çok inatçı bir aşıktır.

Çok nadir ortaya çıkan dehşet verici bir öfkeleri vardır. Öfkelendiklerinde çok kötü sonuçlar olabilir ve en kötüsü bu burcun insanları affetmeyi ve unutmayı hiç bilmezler.

İkizler Burcu | Konuşkan Aşık!

İkizler burçları herkesle herşeyi konuşabilirler. Bu konuşkan burç konuşurken el hareketlerini imaları çok sever. Seksi bile harketler ile ifade edebilirler. Bu inanılmaz sosyal burçseks hakkında konuşmak fanteziler kurmak ve hayal etmekten çok hoşlanırlar.

Vefa birinci tercihleri değildir ve karşıdanda beklemezler. İkizler erkeği ve kadını uzun süreli ilişkilere girdiklerinde kendilerine ait geniş bir alana ihtiyaç duyarlar baskıdan hiç hoşlanmazlar ve özgür olmaları gerektiklerini her fırsatta belli ederler. Onlar için evlilik uygulanacak son çaredir.

Seksüel uyumdan çok entelektüel paylaşımı tercih ederler. Bu burcun “sıkılmak” fiilinin kelimesine bile tahammül edemezler. İstediklerini yaptırana kadar karşılarındakini didik didik ederler. Aynı zamanda iki kişilikli İkizler dediklerini bir gün beyaz bir gün siyah olarak dikte ederken kafanız epey karışabilir. Bir gün inandıklarına öteki gün inanmayabilirler.

Bu burcun insanlarının karar verme yetisinin değişken olabileceğini kabul etmek gerekir. Bu oynamayı kesinlikle kişisel almamalı ve sakince uyum göstermelisiniz.

İkizler burcu iyi bir dinleyici değildir. Monoton konuşmalardan kaçının ve isteklerinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye çalışın. Bunu başarırsanız çok eğlenceli ve de renkli bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu | Şefkatli Aşık!

Yengeç burcu aşığınızın size bakmak ve sizinle ilgilenmekten daha çok sevdiği bir şey yoktur. Yengeçler bir kişiyi seçtiklerinde flört aşaması bile gereksizdir hemen evlenmek isterler. Ayrılık en son akıllarına gelen çözümdür.

Vefalı ve adildirler. Ama bu burcun insanları ile bir ilişki içindeyken onları anlamak zordur. Dışarıdan zor ve tutucu gözükürler ama içlerinde bambaşka bir kişilik barındırırlar. Kabuğu kırmayı başarabilirseniz arkasında yumuşacık bir kalp görürsünüz. Yani yengeç burcu ile ilişki biraz sabır ve emek ister.

Yengeç burçları güvenceye çok önem verirler. Yalnız maddi olarak değil kendilerini her bakımdan güvende hissetmek isterler. Yanlış anlaşıldıklarına inandıkları zaman çok alıngan ve dar görüşlü olabilirler. Sevgiye vakit ayırmak isterler. Romantik beklentileri vardır. Çiçek küçük sürprizler bir sepet çilek gibi aşkı ve romantizimi hatırlatan her türlü hediyeye bayılırlar ve zaman zaman bunu beklerler.

Yengeç kadınları birer dişi kuştur. Evlerini temizlemeyi süslemeyi pişirmeyi kısaca “ev” tadında herşeyi zevkle yaparlar. Pişirdikleri yemekleri geri çevirmemelisiniz. Alıngan yapıları herşeyden kolayca nem kapmalarına sebeptir o yüzden kendinizi bol bol özür dilerken bulabilirsiniz.

Bu hassas ve sevgi dolu burcun insanlarını mutlu etmenin en güzel yolu onları koşulsuz şartsız her zaman sevmek ve bunu hissettirmektir.
 
M

Muzik

Guest
Aslan Burcu | Gururlu Aşık!

Aslan burcu seks ve aşk için yaşar. Ateşi bir ruha sahip olan Aslanlar güçlü ve aktif bir seks hayatı ve aşk isterler. Kendilerine güvenen görünümlerinin arkasında güven eksikliği vardır ve bu bazen onları ben merkezci yapabilir. Kendi istedikleri olsun isterler. Bu istekleri bir talep olarak söylemeselerde ağzınızdan girip burnunuzdan çıkarak siz hissettirmeden pekala yaptırabilirler ve siz ne olduğunu anlamazsınız bile.

Görünüm Aslan için çok önemlidir. Bakımlı düzgün görünümlü insanları seçmeye eğilimli oldukları için aslanların yanında her zaman şık olmalı ve mis gibi kokmalısınız.

Aslan burcu neşeli oyuncu ve gülmeyi çok seven bir karaktere sahiptir. Onunla kavga ettiğiniz zaman barışmanın en güzel yolu onu güldürecek bir şeyler bulmaktır ve bunu bulmak çok kolaydır çünkü aslanlar herşeyde gülümseyecek bir sebep bulabilirler. Geç kalmaktan nefret etselerde yavaştırlar o yüzden beraber yapılan tüm planlarda bir aslana her zaman önceden hazırlanması için vakit verilmelidir.

Aslanların ilişkileri bozulmuşsa veya doğru kişi ile beraber değilseler bile bunu gururları yüzünden kolay kolay kabul etmezler hatalarını onlara hemen kabul ettiremezsiniz. Çünkü hata yapmak onlar için zayıflıktır ve zayıflığı hiç sevmezler.

Aslan aşığı için söylenecek en son söz onların aşkta her zaman doğal bir şansı olduğudur. İstediklerini elde etmek için sonuna dek savaşırlar ve genelde başarılı olurlar.

Başak Burcu | Ketum Aşık!

Başak burcunun o soğuk ulaşılamaz görüntüsünün ardında inanılmaz bir libido yatar. Güvenli uzun vadeli ilişkileri olsa bile aktif seks hayatı arzu ederler. İlişkilerinde uzun vadeyi sevseler de arada bir dışarıda gizli zeki flörtleri olabilir. Zeki insanlar onları büyüler ve bu yüzden bazen hayır demek konusunda zayıf davranabilirler.

Başak burcu insanları ilişkilere yüksek standartlar koyarlar. Davranış dış görünüş zeka herşey birer kriterdir ve biri bile eksik olamaz. O yüzden sık sık eleştirirler ama kötü niyetli değildir eleştirileri sadece herşey mükemmel olsun isterler ve bu yüzden kendilerini de eleştirmekten kaçınmazlar.

Başak burcu sosyaldir ve belirli bir egoları vardır ve bu egolarının arada bir övgülerle tatmin edilmesi gerekir. İletişimde çok başarılı oldukları için herşeyi kolayca konuşabilirsiniz ancak bir şey hariç o da duyguları. Bu kadar sosyal olmalarına rağmen yine de utangaç bir yapıya sahip oldukları için başakların duygularını anlamak zordur. Hatta duygularını nasıl gösterecekleri konusunda epey sıkıntı yaşarlar.

Gerçek bir işkolik olan başaklar ile başa çıkmanın en güzel yolu onları yanınızda rahat hissettirmektir. Bunun için gerekli olan ise hijyenik bir görünüm temiz bir ev ve lezzetli yemekler olabilir. Kadın başaklar için ise şık ama sakin elit bir akşam yemeği mis gibi kokan bir ortam ve hayranlık dolu bakışlar olabilir.

Terazi Burcu | Sevimli Aşık!

Terazi aşk için yaratılmıştır. Ruh ikizlerini bulma konusundaki başarıyı en çok bu burçtakiler yakalar. Bir kere buldular mı ise artık sonsuza kadar ayrılmazlar ama flörtlerinden asla ödün vermezler.

Manalı bakışmaları anlamlı sözleri kikirdemeyi yaratan bu burcun insanları her zaman bir yerlerde birileri ile flört edecektir ama aldatmayacaktır. Çünkü aldatmayı yüksek ruhlarına hiç yakıştırmazlar.

Terazi burcu ilişkilerinde kavga olmasın diye inanılmaz bir özen gösterir ve karşısındaki kişiyi memnun etmek için elinden geleni yapar çünkü teraziler kavgayı huzursuzluğu hiç ama hiç sevmezler.

Kavga ederken bile sakindirler dolayısı ile kavga ettiğinizi bile anlayamazsınız. Bu burcun insanları ilişkilerinde sorun yaşarsa suçlama yolunu tercih etmeyerek uyumlu ılımlı ayrılıklar yaşamaya çalışır.

Tembel ve kararsız olduklarına dair bir inanış vardır. Özü böyle değildir o sadece mükemmel ve en doğru olanı istediği için git-geller yaşamaktadır. Adalet duygusu da tıpkı mükemmelciliği gibi ön plandadır. Ona haksızlık yapmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi aynaları sever. En güzel görünüş için saatler harcayabilir. Estetik sektörü bu burç ile gelişmiştir. Güzel eşyaları evleri kısacası güzel olan herşeyi severler.

Müzelere tiyatrolara gitmeye bayılırlar. Onu mutlu etmek için sık sık güzel mekanlara veya ülkelere gidebilrsiniz.
 
M

Muzik

Guest
Akrep Burcu | Kıskanç Aşık!

Akrep burçların en gizemlisidir. Duygularını anlamak çok zordur. Seks içgüdüsü çok güçlüdür ama sizi isteyip istemediğini bile anlamakta sıkıntı çekebilirsiniz. Hisler konusunda da oldukça ketumdur. Kendine yetmeyi sever ve ulu orta duygusal konuşmalar yapmaktan hiç hoşlanmaz.

Akrep burçları kontrol edilmeyi kabul etmezler ancak kendi dünyalarına soktukları o ender kişilerden sadakat ve vefa beklerler.

Bu burcun insanları için aşk ve tutku kesin bir çizgiyle ayrılmıştır ve asla karışmazlar. Eğer sizi sevdiğini söylediyse bu bir gerçektir ve gerçek olduğu andan itibaren artık Akrep’in kıskanç yanı ile de tanışırsınız. Kıskançlık Akrepler için çok başka bir boyuttur asla unutmaz asla affetmezler. Onun güvenini kaybederseniz bilin ki geri dönüş yoktur.

Akrep burçları dünyanın görünen değil görünmeyen tarafları ile ilgilenirler. Yasak olan bilgileri gizli öğretileri çözülememiş sırları araştırırlar ve bu yüzden ölümü bile göze alabilecek kadar gözüpektirler. Bu yüzden bir akrebi mutlu etmek için gerçekten yaratıcı olmalısınız. Macera dolu seyahatler gizemli mektuplar keşfedilecek yeni heyecanlar her zaman gündemde olmalıdır.

Akrep için saldırı savunmadan daha iyi bir yoldur. İğneleyici dilleri sizi gözyaşlarına boğabilir ancak sizi en iyi olabilmeniz için her zaman desteklerler delici gözleri herkesi gördüğü gibi sizin de en zayıf ve en güçlü yönlerinizi kolayca görebilir. Bu onlar için doğal bir yetenektir. O yüzden asla rol yapmayın. Akrep zor sever ama severse tam sever.

Yay Burcu | Maceracı Aşık!

Romantik Yaylar için aşk çoğu zaman daldan dala konmaktır. Aşkın o büyüleyici günleri gerçer geçmez Yay için fazla yapacak bir şey kalmaz.

Bütün burçların içinde en özgür ruhlu olanlardır ve bu alana kesinlikle kimseyi sokmak istemezler. Uzun vadeli planlar yapmayı gereksiz alışverişi zaman kaybı olarak görürler.

Onlar bir dakikada bavul yapıp Marsilya’ya tatile gidebilirler. Keşfetmek öğrenmek duygu alışverişleri konuşmak paylaşmak Yay için en önemli yaşam sebepleridir.

İlişkilerini bitirme kararı aldıklarında bile bunu uzun uzun konuşarak inişli çıkışlı bir şekilde yaparlar ve karşılarındakinin kafalarını oldukça karıştırırlar.

Yay burcu ile ilişki yaşarken siz de onun kadar özgür olabilirsiniz. Kendi başınıza ev alabilir onu dekore edebilir çocukları istediğiniz okula kaydettirebilirsiniz. Bu onlar için sorumsuzluk değil size olan güvenleridir. Çok şanslıdırlar ve bu şanstan siz de etkilenirsiniz. Abartma huyları olsa da açık sözlüdürler ve aşk oyunlarını sevmezler. Sevgilerini hemen söylerler ve karşılık beklerler.

Eğer bir yayı seviyorsanız ve de alıngan bir insansanız ona asla “Ben şişmanmıyım? güzelmiyim?” gibi sorular sormayın. Çünkü eğer gerçekten şişmansanız bunu onun ağzından kesinlikle duyacaksınızdır. Ama bu şişmnalık onun için asla kriter değildir o sadece gerçeği söylemiştir ve size olan duyguları ile alakası bile yoktur.

Yay ile eğlenebilir çok şey öğrenebilir ve rahat bir hayat geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu | Uyumlu Aşık!

Güvenilir güçlü bir karaktere sahip olan oğlaklar için söylenecek en önemli ilk kelime çalışkanlık ve sorumluluk duygusunun gücüdür.

Çok ciddi görünürler ama içeride akıl almaz bir eğlence anlayışı vardır. Satürn’ün güçlü etkisi ile bir oğlak erkeği ya da kadını her şakanın altında bir ciddiyet her ciddiyetin altında bir şaka arar.

Hislerine çok zaman ayırmadığı için çoğu zaman bir oğlağın birine aşık olduğunu anlaması epey bir vakit alabilir. Libidosu güçlüdür ama ezici değildir ve içinde sakinlik barındırır.

Oğlak burcunun insanları için meşhur bir söz vardır; “Küçükken bir bilge büyükken bir çocuk” olarak değerlendirilirler. Yaşları ilerledikçe yaşam sevinçlerinin daha çok farkına vararak daha neşeli ve paylaşımcı olurlar.

Bir oğlak burcu ile berabersiniz muhtemelen kendinizi maddi olarak hep güvende hissedeceksiniz. Çünkü oğlaklar ne yapıp edip maddi güce bir şekilde ulaşırlar ve bunu sevdikleri ile paylaşmaktan hiç çekinmezler.

İş hayatları kariyer hedefleri ile doludur ve o kariyeri elde etmek için ne gerekiyorsa yaparlar. İş hayatlarını çok sevseler de sizinle düzenli vakit geçirmekten beraber günlük hayatın eğlencelerini paylaşmaktan hiç vazgeçmeyeceklerdir . O yüzden pek çok burca göre evlilik için en uygun burçlardan biridir.

Oğlak burçları kendi görünümleri kadar sizin görünümünüze de önem verirler. Toplum tarafından kabul edilen normlarda bir zerafet görgü kuralları ve etik beklentiler içerisindedirler. Onların yanında her zaman tertipli temiz ve ağırbaşlı olmalısınız. Oğlaklar doğal krallardır ve her zaman kraliçeleri severler.

Kova Burcu | Tarafsız Aşık!

Tahmin edilmesi en zor burçlardan biri olan Kova için hayat bir düellodur. Çok zeki olan Kovaları elde etmek için aynı ölçüde zeka gerekir. Derin ve anlamlı konuşmaları çok değerli bulurlar bilgili entelektüel kişiliklere hayrandırlar. Konuşmak anlamak isterler ama boş konuşmalardan çabucak sıkılıp TV kumandasını en yakın arkadaş ilan edebilirler.

Bir kova burcu ile beraber olmanın belki de en zor olan kısmı onun sizi kıskanma içgüdüsüne hiç sahip olmamasıdır. Kalabalık bir ortama girdiğinizde herkes derin bir sessizliğe bürünüp size hayran hayran baksa bile o sizi kıskanmayacaktır. Hatta bunu hiç farketmeyebilir. Ama hep önünüzü açan size destek veren eşit bir ilişkide olacaksınız. Sürprizlerle karşılaşacaksınız ve size bağlı bir insanla beraber olacaksınız. Ufak tefek flörtler dışında Kova vefalı bir burçtur.

Kova burcunun sert bir dili vardır. Bir şeyler öğrenirken veya derin bir tartışmada kolayca provoke olurlar ve hitap şekilleri değişebilir. Ateşli kişilikleri bazen patavatsız cümleler sarfetmesine neden olur ama aslında bu cümlelerin altında yatan bir ima asla yoktur. Onlar tartışmayı doğal sayarlar ve telepatik iletişimler isterler.

Kova “farklı” olmak ister. Bu kelimeye giyim yaşam inanç gibi her türlü ayrıntıyı sokabilirler. Farklı kişilikler onları çeker ve zor olan ile uğraşmayı severler.

Ani öfke patlamalarına meyillidirler ama rahatsızlığınızı belli edersiniz onlar bunu anlarlar ve kendilerini değiştirebilirler. Kova için “değişim ve fark yaratmak” bir yaşam felsefesidir. Çok kolay yanlış anlaşılırlar ama filozof dilleri bu yanlışlığı kolayca düzeltebilir.

Balık Burcu | Romantik Aşık!

Peri masallarını andıran aşklar bir kamyon dolusu gül kocaman bir tek taş pencere altında ölümsüz bir serenat ve işte balık burcu.

Balık burcu iflah olmaz bir romantiktir. Kesinlikle ruh eşini bulmak ister ama flört etmek beğenilmek aşk denizlerinde yüzmekte keyifli olduğu için balığın size bağlanması için romantizmden onunla birlikte olduğunuz müddetçe asla vazgeçmemelisiniz.

Balığın yumuşak bir kalbi saf bir ruhu vardır. Kolayca inanır affeder hüzünlü hikayeleri bitmemiş aşkları çoktur ama ruhunun bir yanı da çok gerçekçidir.

Dışarıda ne olup bittiği ve kendisi ile ilgili başkalarının fikirleri önemlidir. Bir balık insanına ne yansıtırsanız onu alırsınız. Sevilmiyorsa sevmez seviliyorsa sever.

Bir eş olarak balık burçları çok keyifli olabilirler çünkü ne hissettiğinizi kolayca anlama yetisine sahiptirler ve anlaşılmak siz de çok keyifli duygular uyandırabilir.

Huzurlu ilişkileri tercih ederler. Kavgadan her zaman kaçarlar. Bazen kendilerine güvenleri azalır böyle anlarda onlara destek olmak sevmek mutlu etmek gerekir. Pratik fikirlerle onların korkularını yok edebilir ve destek verebilirsiniz.
Seks onlar için aşkın bir rituelidir ve sık sık tekrarlanması gerekir.
Balık burcunun insanları için dünya acımasız bir yerdir. O yüzden saklanmayı içine kapanmayı tercih edebilirler. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey zevkli yolculuklar sevecen yaklaşımlar romantik bir gece yatakta geçirilen uzun saatler veya güzel bir müzik dinletisi olabilir.

Sakin pozitif bir hayat istiyorsanız balıklar sizi çok mutlu edebili
r
 

Minikçe

Well-known member
HanımZade
Katılım
11 May 2017
Mesajlar
9,662
Tepkime puanı
11,973
Puanları
113
Konum
..
Cinsiyet
Kadın
Kova Burcu | Tarafsız Aşık!

Tahmin edilmesi en zor burçlardan biri olan Kova için hayat bir düellodur. Çok zeki olan Kovaları elde etmek için aynı ölçüde zeka gerekir. Derin ve anlamlı konuşmaları çok değerli bulurlar bilgili entelektüel kişiliklere hayrandırlar. Konuşmak anlamak isterler ama boş konuşmalardan çabucak sıkılıp TV kumandasını en yakın arkadaş ilan edebilirler.

Bir kova burcu ile beraber olmanın belki de en zor olan kısmı onun sizi kıskanma içgüdüsüne hiç sahip olmamasıdır. Kalabalık bir ortama girdiğinizde herkes derin bir sessizliğe bürünüp size hayran hayran baksa bile o sizi kıskanmayacaktır. Hatta bunu hiç farketmeyebilir. Ama hep önünüzü açan size destek veren eşit bir ilişkide olacaksınız. Sürprizlerle karşılaşacaksınız ve size bağlı bir insanla beraber olacaksınız. Ufak tefek flörtler dışında Kova vefalı bir burçtur.

Kova burcunun sert bir dili vardır. Bir şeyler öğrenirken veya derin bir tartışmada kolayca provoke olurlar ve hitap şekilleri değişebilir. Ateşli kişilikleri bazen patavatsız cümleler sarfetmesine neden olur ama aslında bu cümlelerin altında yatan bir ima asla yoktur. Onlar tartışmayı doğal sayarlar ve telepatik iletişimler isterler.

Kova “farklı” olmak ister. Bu kelimeye giyim yaşam inanç gibi her türlü ayrıntıyı sokabilirler. Farklı kişilikler onları çeker ve zor olan ile uğraşmayı severler.

Ani öfke patlamalarına meyillidirler ama rahatsızlığınızı belli edersiniz onlar bunu anlarlar ve kendilerini değiştirebilirler. Kova için “değişim ve fark yaratmak” bir yaşam felsefesidir. Çok kolay yanlış anlaşılırlar ama filozof dilleri bu yanlışlığı kolayca düzeltebilir.
 
M

Muzik

Guest
Boğa Burcu | Tutkulu Aşık!

Boğa aşıkları uyuşuk ama azimli aşıklardır. Bir kere bağlandı mı kolay kolay kopmayan boşanmaktan hoşlanmayan sakin huzurlu insanlardır. İlişkilerini bir an evvel resmileştirmeyi severler. Ancak Boğa burcu tahakküm edici ve kıskanç aşıklardır. Eşit şartlarda ilişkiyi sevseler de ekmeklerini kazandıktan sonra harcama yetkisinin de elinde olmasını tercih ederler.

Çok sosyaldirler ama sessiz geceleri de çok severler. Bu burcun insanları rahat evlerde yaşamayı çok sever.

Boğa burçları hayalgücü olmayan duygusuz ilişkilerde çok acı çekerler. “Seni seviyorum”’u söylemek ile ilgili bir problemleri olmasa da bunu yaratıcı şekilerde sunmayı ve yatakta göstermeyi tercih ederler.

Yatak hayatı bu burç için bir ritüeldir ve de çok keyifli olması gerekir. Bu kendinden emin sessiz burç hep sevildiğini duymak ister ve evde bir düzen ister. Boğa burcu maddi güvenceleri de sever. Ev araba onlar için statü simgesidir.

Boğa burcu için ayrılıklar ölümden beterdir. İlişkiyi korumak için ellerinden geleni yaparlar. Boşanma onlar için çok acı verici bir süreç olabilir. Ancak Boğa burcu çok inatçı bir aşıktır.

Çok nadir ortaya çıkan dehşet verici bir öfkeleri vardır. Öfkelendiklerinde çok kötü sonuçlar olabilir ve en kötüsü bu burcun insanları affetmeyi ve unutmayı hiç bilmezler.​
 

Ahmet

New member
Kullanıcı
Katılım
4 Haz 2017
Mesajlar
10,838
Tepkime puanı
5,175
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
A%C5%9F%C4%B1k-Bur%C3%A7lar%C4%B1n-Karakterleri.jpg


Koç Burcu | Heyecanlı ve Aceleci Aşık!

Koç burcu insanları aşkta zaferi sever ve tutkuludur. Değişikliği ve heyecanı sevdiği için evde her zaman yeni bir hikaye ister. Sessiz geçen geceler sakin ortamlar ona göre değildir.

Fantezileri vardır ve kesinlikle uygulamak isterler. Yatak odası yerine çeşitli mekanlarda seksi severler. Bu burç gecikmeyi ve hayal kırıklığını hiç sevmez dedikleri hemen olsun ister.

Koç burcu “seni seviyorum” demekte zorlanmaz ve dediği zaman bu gerçektir. Aynı zamanda bunu duymayı hatta emin olmayı ister. Beklenmeyen değişik hediyelere bayılır.

Bu ben merkezli burç her zaman flört heyecanı arar ve aldatılmayı asla kabul edemez çünkü paylaşmaktan nefret eder. Eğer bunu elde edemezse terk etmekte hiç tereddüt etmez.

Sevgilisinin ve eşinin haricinde bir çevresi olsun ister ve kesinlikle bağımsız eğilimlidir. Kontrol edilmekten ve emir kiplerinden nefret eder. Bu burç ile yaşamak için öncelikle Koç burcu olan birinin kendine yönelik yaşamaya eğilimli olduğunu ve sizin ihtiyaçlarınızı çok dikkate almayacağını kabul etmek gerekir. Bu bir Koç doğasıdır ve değişmez. Ama enteresan bir şekilde Koç burcu doğruyu hep içgüdüsel olarak hisseder.

Koç yenilmişse bu hiç olmamış gibi davranmayı tercih eder. Kızdırılırsa saman alevi gibi olan öfkesi yakar yıkar ve bir anda sönüverir.

Partneri olarak kızgın anlarda söylediği sözleri ciddiye almamayı öğrenmeli ve olgun davranmalısınız. Koç burçları övgüyü sever. Eğer bir Koç burcu ile beraberseniz onu sık sık övmeyi sakın ihmal etmeyin.

Boğa Burcu | Tutkulu Aşık!

Boğa aşıkları uyuşuk ama azimli aşıklardır. Bir kere bağlandı mı kolay kolay kopmayan boşanmaktan hoşlanmayan sakin huzurlu insanlardır. İlişkilerini bir an evvel resmileştirmeyi severler. Ancak Boğa burcu tahakküm edici ve kıskanç aşıklardır. Eşit şartlarda ilişkiyi sevseler de ekmeklerini kazandıktan sonra harcama yetkisinin de elinde olmasını tercih ederler.

Çok sosyaldirler ama sessiz geceleri de çok severler. Bu burcun insanları rahat evlerde yaşamayı çok sever.

Boğa burçları hayalgücü olmayan duygusuz ilişkilerde çok acı çekerler. “Seni seviyorum”’u söylemek ile ilgili bir problemleri olmasa da bunu yaratıcı şekilerde sunmayı ve yatakta göstermeyi tercih ederler.

Yatak hayatı bu burç için bir ritüeldir ve de çok keyifli olması gerekir. Bu kendinden emin sessiz burç hep sevildiğini duymak ister ve evde bir düzen ister. Boğa burcu maddi güvenceleri de sever. Ev araba onlar için statü simgesidir.

Boğa burcu için ayrılıklar ölümden beterdir. İlişkiyi korumak için ellerinden geleni yaparlar. Boşanma onlar için çok acı verici bir süreç olabilir. Ancak Boğa burcu çok inatçı bir aşıktır.

Çok nadir ortaya çıkan dehşet verici bir öfkeleri vardır. Öfkelendiklerinde çok kötü sonuçlar olabilir ve en kötüsü bu burcun insanları affetmeyi ve unutmayı hiç bilmezler.

İkizler Burcu | Konuşkan Aşık!

İkizler burçları herkesle herşeyi konuşabilirler. Bu konuşkan burç konuşurken el hareketlerini imaları çok sever. Seksi bile harketler ile ifade edebilirler. Bu inanılmaz sosyal burçseks hakkında konuşmak fanteziler kurmak ve hayal etmekten çok hoşlanırlar.

Vefa birinci tercihleri değildir ve karşıdanda beklemezler. İkizler erkeği ve kadını uzun süreli ilişkilere girdiklerinde kendilerine ait geniş bir alana ihtiyaç duyarlar baskıdan hiç hoşlanmazlar ve özgür olmaları gerektiklerini her fırsatta belli ederler. Onlar için evlilik uygulanacak son çaredir.

Seksüel uyumdan çok entelektüel paylaşımı tercih ederler. Bu burcun “sıkılmak” fiilinin kelimesine bile tahammül edemezler. İstediklerini yaptırana kadar karşılarındakini didik didik ederler. Aynı zamanda iki kişilikli İkizler dediklerini bir gün beyaz bir gün siyah olarak dikte ederken kafanız epey karışabilir. Bir gün inandıklarına öteki gün inanmayabilirler.

Bu burcun insanlarının karar verme yetisinin değişken olabileceğini kabul etmek gerekir. Bu oynamayı kesinlikle kişisel almamalı ve sakince uyum göstermelisiniz.

İkizler burcu iyi bir dinleyici değildir. Monoton konuşmalardan kaçının ve isteklerinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye çalışın. Bunu başarırsanız çok eğlenceli ve de renkli bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu | Şefkatli Aşık!

Yengeç burcu aşığınızın size bakmak ve sizinle ilgilenmekten daha çok sevdiği bir şey yoktur. Yengeçler bir kişiyi seçtiklerinde flört aşaması bile gereksizdir hemen evlenmek isterler. Ayrılık en son akıllarına gelen çözümdür.

Vefalı ve adildirler. Ama bu burcun insanları ile bir ilişki içindeyken onları anlamak zordur. Dışarıdan zor ve tutucu gözükürler ama içlerinde bambaşka bir kişilik barındırırlar. Kabuğu kırmayı başarabilirseniz arkasında yumuşacık bir kalp görürsünüz. Yani yengeç burcu ile ilişki biraz sabır ve emek ister.

Yengeç burçları güvenceye çok önem verirler. Yalnız maddi olarak değil kendilerini her bakımdan güvende hissetmek isterler. Yanlış anlaşıldıklarına inandıkları zaman çok alıngan ve dar görüşlü olabilirler. Sevgiye vakit ayırmak isterler. Romantik beklentileri vardır. Çiçek küçük sürprizler bir sepet çilek gibi aşkı ve romantizimi hatırlatan her türlü hediyeye bayılırlar ve zaman zaman bunu beklerler.

Yengeç kadınları birer dişi kuştur. Evlerini temizlemeyi süslemeyi pişirmeyi kısaca “ev” tadında herşeyi zevkle yaparlar. Pişirdikleri yemekleri geri çevirmemelisiniz. Alıngan yapıları herşeyden kolayca nem kapmalarına sebeptir o yüzden kendinizi bol bol özür dilerken bulabilirsiniz.

Bu hassas ve sevgi dolu burcun insanlarını mutlu etmenin en güzel yolu onları koşulsuz şartsız her zaman sevmek ve bunu hissettirmektir.
aslında burclara inanmm aa yengec burcu olaak soylenenler bana uydugu için sasırdım doğrusu sanırım bu konularda sürekli bişiler paylasılnca bazen dogruda cıkabiliyor
 
A

AyLa

Guest
Terazi Burcu | Sevimli Aşık!

Terazi aşk için yaratılmıştır. Ruh ikizlerini bulma konusundaki başarıyı en çok bu burçtakiler yakalar. Bir kere buldular mı ise artık sonsuza kadar ayrılmazlar ama flörtlerinden asla ödün vermezler.

Manalı bakışmaları anlamlı sözleri kikirdemeyi yaratan bu burcun insanlarıher zaman bir yerlerde birileri ile flört edecektir ama aldatmayacaktır. Çünkü aldatmayı yüksek ruhlarına hiçyakıştırmazlar.

Terazi burcu ilişkilerinde kavga olmasın diye inanılmaz bir özen gösterir ve karşısındaki kişiyi memnun etmek için elinden geleni yapar çünkü teraziler kavgayı huzursuzluğu hiç ama hiç sevmezler.

Kavga ederken bile sakindirler dolayısı ile kavga ettiğinizi bile anlayamazsınız. Bu burcun insanları ilişkilerinde sorun yaşarsa suçlama yolunu tercih etmeyerek uyumlu ılımlı ayrılıklar yaşamaya çalışır.

Tembel ve kararsız olduklarına dair bir inanış vardır. Özü böyle değildir o sadece mükemmel ve en doğru olanı istediği için git-geller yaşamaktadır. Adalet duygusu da tıpkı mükemmelciliği gibi ön plandadır. Ona haksızlık yapmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi aynaları sever. En güzel görünüş için saatler harcayabilir. Estetik sektörü bu burç ile gelişmiştir. Güzel eşyaları evleri kısacası güzel olan herşeyi severler.

Müzelere tiyatrolara gitmeye bayılırlar. Onu mutlu etmek için sık sık güzel mekanlara veya ülkelere gidebilrsiniz.


Gerçekten doğruluk payı on numara

Emeğine sağlık Muzik cim
 

miZah

New member
Kullanıcı
Katılım
3 Ağu 2017
Mesajlar
91
Tepkime puanı
118
Puanları
0
Konum
Atina
Cinsiyet
Erkek
Oğlaklar doğal krallardır. Her zaman kraliçeleri severler.
Bu güzelmiş bunu tuttum. İçten içe sevindim okurken yüzümde hafif bir tebessüm belirdi. Gereksiz bir mutluluğun içine girdim. Paylaşım için tşkler eline sağlık :)
 

BesiktasCarsi

New member
Kullanıcı
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
312
Tepkime puanı
643
Puanları
0
Yaş
38
Cinsiyet
Erkek
Balık Burcu | Romantik Aşık!

Peri masallarını andıran aşklar birkamyon dolusu gül kocaman bir tek taş pencere altında ölümsüz bir serenat ve işte balık burcu.

Balık burcu iflah olmaz bir romantiktir. Kesinlikle ruh eşini bulmak ister ama flört etmek beğenilmek aşk denizlerinde yüzmekte keyifli olduğuiçin balığın size bağlanması için romantizmden onunla birlikteolduğunuz müddetçe aslavazgeçmemelisiniz.

Balığın yumuşak bir kalbi saf bir ruhuvardır. Kolayca inanır affeder hüzünlü hikayeleri bitmemiş aşkları çoktur ama ruhunun bir yanı da çok gerçekçidir.

Dışarıda ne olup bittiği ve kendisi ileilgili başkalarının fikirleri önemlidir. Bir balık insanına ne yansıtırsanız onu alırsınız. Sevilmiyorsa sevmez seviliyorsa sever.

Bir eş olarak balık burçları çok keyifliolabilirler çünkü ne hissettiğinizi kolayca anlama yetisine sahiptirler ve anlaşılmak siz de çok keyifli duygularuyandırabilir.

Huzurlu ilişkileri tercih ederler. Kavgadan her zaman kaçarlar. Bazen kendilerine güvenleri azalır böyle anlarda onlara destek olmak sevmek mutlu etmek gerekir. Pratik fikirlerle onların korkularını yok edebilir ve destek verebilirsiniz.
Seks onlar için aşkın bir rituelidir ve sık sık tekrarlanması gerekir.

Balık burcunun insanları için dünya acımasız bir yerdir. O yüzden saklanmayı içine kapanmayı tercihedebilirler. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey zevkli yolculuklar sevecenyaklaşımlar romantik bir gece yataktageçirilen uzun saatler veya güzel birmüzik dinletisi olabilir.

Sakin pozitif bir hayat istiyorsanızbalıklar sizi çok mutlu edebilir
 
Üst
Alt