- Katılım
- 27 Ağu 2016
- Mesajlar
- 393
- Tepkime puanı
- 24
- Puanları
- 0
- Cinsiyet
- Erkek
Malzemeler:
6 Adet kemikli kuzu koldan parça
2 Çorba kaşığı margarin
1 Adet marul
1 Demet maydanoz
1 Demet dereotu
10 Adet yeşil soğan
Tuz, Karabiber
Yapilisi:
Kuzu etlerini tencereye tek sıra olarak dizin. 2 kaşık yağı atın. Kıyılmış maydanoz, dereotu ve 4 cm boyunda kesilmiş yeşil soğanları ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip hepsini karıştırın. Etlerin üzerlerini marul yapraklarıyla iyice kapatın. Kısık ateşte 90 dakika pişirin.
*İsteğe bağlı olarak kemiksiz parça et kullanılabilir.
6 Adet kemikli kuzu koldan parça
2 Çorba kaşığı margarin
1 Adet marul
1 Demet maydanoz
1 Demet dereotu
10 Adet yeşil soğan
Tuz, Karabiber
Yapilisi:
Kuzu etlerini tencereye tek sıra olarak dizin. 2 kaşık yağı atın. Kıyılmış maydanoz, dereotu ve 4 cm boyunda kesilmiş yeşil soğanları ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip hepsini karıştırın. Etlerin üzerlerini marul yapraklarıyla iyice kapatın. Kısık ateşte 90 dakika pişirin.
*İsteğe bağlı olarak kemiksiz parça et kullanılabilir.