LeyL
Kullanıcı
- 27 Ağu 2016
- 393
- 24
- 18
- Cinsiyet
- Erkek
Malzemeler
*2-3 kuzu başı
*4 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
*2 bardak pirinç
*3 bardak et suyu
Hazırlanışı
Kuzu başlarını temizleyip yıkadıktan sonra bol suyla haşlayın. Sudan çıkartıp tuz ve karabiber ekin. Bir tencerede yağı eritin ve kuzu başlarını çevirerek kızartın. 3 bardak baş suyundan katıp yıkanmış ve sıcak suda bekletilmiş pirinci koyun, kısık ateşte suyunu çektirin. Başlarla birlikte servis yapın
*2-3 kuzu başı
*4 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
*2 bardak pirinç
*3 bardak et suyu
Hazırlanışı
Kuzu başlarını temizleyip yıkadıktan sonra bol suyla haşlayın. Sudan çıkartıp tuz ve karabiber ekin. Bir tencerede yağı eritin ve kuzu başlarını çevirerek kızartın. 3 bardak baş suyundan katıp yıkanmış ve sıcak suda bekletilmiş pirinci koyun, kısık ateşte suyunu çektirin. Başlarla birlikte servis yapın