İzmir'e Hangi Firmayla Gidilir? (Yardım)

İzmir'e Hangi Firmayla Gidilir? (Yardım)
5
248

ahu

HanımZade
Haftaya izmire geçicem ama bilet bakarken darlandım iyice. en son bindiğim otobüste dizlerim öndeki koltuğa yapışmıştı, muavin de dövecek gibi su dağıtıyordu yok mu şöyle rahat rahat gidebileceğimiz ufak tefek ikramı falan da kesmemiş düzgün bi firma

yunusemre

Kullanıcı
Bende gecen bilet bakarken senin gibi dertleniyodum burda bi başlıkta kamil koç yazmışlar 1 hafta önce onla gittim yalan yok baya rahat geçti yol. otobüs temizdi eskisi gibi o ikram arabası falan da geziyo kek meyve suyu kraker falan verdiler gece gece iyi geldi valla. bacak mesafesi falan da rahattı uyumuşum zaten bence saatleri uyuyosa hic macera arama

ahu

HanımZade
Eyvallah saolasın peki priz veya usb durumu nasıldı bende şarj dayanmıyo yolda film dizi izliyorum genelde priz bozuksa o yol bitmez bana :D

yunusemre

Kullanıcı
usb girişleri calışıyodu benim bindiğim aracta telefonu takıp bütün yol dizi izledim şarj full indim. wifi da vardı ama ben kendi netimi kullandım hızı nasıldı bilemiyorum ama şarjda sıkıntı yaşamazsın

ahu

HanımZade
katılıyorum bende ayda bir ankara istanbul yapıyorum genelde kamil koçu seçiyorum son zamanlarda. mola yerleri falan düzgün bide arkadasın dedigi gibi o eski otobüs yolculuğu hissini veriyolar hala cay kahve kek falan iyi oluyo

Konuyu görüntüleyenler

23,309Konular
103,152Mesajlar
2,062Kullanıcılar
ediyar.seoSon üye