Hayırlı akşamlar diliyorum
Haftaya Perşembe yada Cuma günü yani 15 -16 Ocak gunu proje çalışması sunumu yapmayi nasipse inşallah düşünüyorum
Herhangi bir aksilik olmazsa bu şekilde düşünüyorum tarih ile ilgili değişiklikler olursa ifade ederim
En son 7 Aralık ta bir sunum yaptık aradan 1 aydan fazla bir süreç haftayı da düşünmüş olursak geçmiş olacak bu süreç benim için normal bir süreç

çünkü ben bazen 1 proje için 8 yıl bekledigim oluyor yani zamani gelmeyen bir projeyi sunmuyorum
Aslında sunuma geçmek istedigim sırada beklettigim şuana kadar 17 proje var bu projeler içerisinde 5 tanesi mega projeler oluyor bu mega projeler de en yakın bekleyen projenin zamanı 8 yıl yani en uzak bekleyen 10 yıldan beri zihin hafızam da zaman zaman çalışarak beklettigim projeler diyebilirim
Bu mega projeler de neler var yapay güneş paletsiz tank MMO projesi gibi vss projeler var bu projeler 8 yıldır sunumda bekliyor
Küçük ve orta ölçekli projeleri ise zamanı geleni sunuyorum zamandan kastım projenin anlaşılabilir olması için o tarihin ve teknolojik gelişmelerin uygun olması gerektiği zaman dilimi diyebilirim
Zamanından önce plansız sunulan projelerin akış süreci sağlıklı olmuyor beni tanıyanlar beni iyi bilir düzenli planlı ve sistemli çalışan biriyim ben sadece proje sunan yada tasarlayan biri değilim aynı zamanda sistem ve içerik zenginleştirmeyi ve planlama sürecini de iyi işleyen ve oluşturan biriyim
Projeler konusuna gelince en eski 2008 yilindaki projeden en yeni projeye 2025 yilina kadar sunmuş olduğum tüm projelerin orijinal kayıtları bende yani tamamen benim tasarımlarım bununla birlikte fikir düşünce ve içerik zenginleştirme de tamamen bana ait fakat herkese açık bir sunum yaptığım için kullanım konusunda sizlere izin veren biriyim çünkü ben sundugumun daha iyisini yapabilecek biriyim
Neyse haftaya nasipse inşallah görüşmek üzere diyelim
Yeni sunacağım projeler 2026 yılının ilk projeleri olacak superrr
Asher
Böyle.