Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anadolu Hotel Didim Club Puanlaması
(10 üzerinden )
YEMEK--8 (1 puan sulu yemekler iyi değildi 1 puan pastalar daha güzel olabilirdi)
ODA---9 (1 Puan bulunduğum odayi çok beğenmedim ama balkon olduğu icin ideal tekli evler denk gelseydi kesinlikle 10 olurdu)
TEMİZLİK--10 (Her gün temizlik yapılıyor olması çok harika temizlik ekibine teşekkür ediyorum)
DENİZ--10 (Tek kelimeyle muhteşem sadece ufak baliklar var arada dokunuyor )
WİFİ--10 (Nereye giderseniz çekiyor )
SERVİS(HİZMET)--10 (Servis kalitesi muhteşem çalışanlar Güler yüzlü kibar ve ilgili istediğiniz an yanınızda oluyor böyle güzel ekibi kutluyorum harikasınız)
AKTİVİTE--10 (Canlı müzik olsun animasyon olsun tek kelimeyle harika)
GEZİ--9 (Otelin konumu Altın Kum plajına yakın yürümeyle 15 dk mesafede sahil boyu gezmeye değer gece yürüyüşleri için ideal 1 puanı ulaşımın yürüyerek olmasından dolayı kestim )
HAVUZ--10 (Muhteşem otelde 2 havuz var ilki 1.40 ikinci büyük havuz 1.50
GENEL PUANLAMA --10
NOT
5 Yıldızlı bir otel gerçek manada memnun kalabileceğiniz geldiğinizde pişman olmayacağınız bir otel lüks bir konfor beklememenizi öneririm ideal bir tatil arayanlar için oldukça güzel bir otel
Gerçek manada ifade edeyim biz çok memnun kaldık bu konuda otel yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum bize böyle güzel bir ortamda eşsiz bir tatil sundukları için ayrıca tüm otel personelini ve idare kadrosunu kutluyorum
Otele bir daha gelmek nasip olur mu bilemem ama yarın bu otelden ayrılırken güzel anılar ile ayrılacağım arkama geri dönüp baktığım da burada ki güzel anılar hatıralarım da benimle birlikte kalmaya devam edecek diyebilirim
Herşey için teşekkürler Anadolu Hotel Didim club kendinize iyi bakın
Mavi Bayraklı olması ve 5 Yıldız i gerçekten hakediyor diyebilirim
Bugün düşünecek biraz vaktim oldu düşünürken insanın değerli ve özel bir varlık olduğunu yakından farkettim
Gerçi daha önceden de bunun bilincindeydim fakat bugün daha net farkına vardım
Yabancılar ile birlikte aynı anı aynı havayı teneffüs ettik kültürel etkileşim olsun yakınlık olsun çok güzel anlardı
Fakat düşüncelerim arasında dil sorunu büyük süreç oluşturduğunu farkettim
Bu sorunun çözümünün aslında basit olabileceğini düşünüyorum
Dünya dili diye bir yeni alfabe yeni kelimeler üretebilirsek tüm dünyada tek bir dilin konuşuluyor olması ülkeler ve insanlar arasında ki etkileşimi arttirabilecegini düşünüyorum
Şunu dediğinizi duyar gibiyim İngilizce var evet var farklı dillerde var ama bu diller bir ulusa bir ülkeye ait yani benimsemek zor olur
Ama yeni bir dil yeni bir alfabe olusturabilirsek dünyada Dünya Dili alfabesi ve konuşma dili ile insanlar arası etkileşimi ve kültürel birleşimi daha etkili kilabiliriz diye düşünüyorum
Dünya dili bir millete bir ulusa bir kültüre bağlı olmayacağı için ulkeler hem kendi dillerini yaşatacak hemde Dünya dili ortak dil ile etkileşimi ve iletişimi daha güzel yapabilecek diye düşünüyorum
Dünya dilini her ulus ve her kültür oldukça benimser diye düşünüyorum
Yani tek bir dünya dili ile herşey daha kolay olacak diye düşünüyorum aramızda ki yanlış anlaşılmalar ile dilin bağlayıcı haliyle çok daha güzel bir Yeni Dünya inşaa edebiliriz diye düşünüyorum
Tek dil tek iletişim aramızda ki bir çok soruna çözüm üretiriz diye düşünüyorum ne dersiniz böyle bir fikir güzel olmaz mı bence harika olur
Ulkeler içerisinde 7 den 70 e bir çok insana dil kursları ucretsiz verilerek Yeni Dünya için insanları tek bir dil olan Dünya Dili için imkan saglamak bence harika olur diye düşünüyorum
Kendi diliniz olacak bu yaşatılacak ama Dünya Dilini öğrenmek okullarda ve eğitim kurumlarında ana dil gibi zorunlu olacak ve kaliteli bir eğitim ile dünya iletişimi daha modern ve daha eşsiz olacak diye düşünüyorum
Tek dili benimsiyorum bununla birlikte tek parayı benimsiyorum ülkelerin kendi para biriminin yanında Dünya Parası oluşturulması gerektiğini inanıyorum Tek dil Tek para ama dünya dili ve dünya parası olacak (ülkelerin kendi dili ve para birimi bozulmayacak çünkü bu bir ulusu bir kültürü yansıtıyor)
Bu konuda benimle birlikte aynı dusuncede olanlar el kaldırsın
İnsan değerli bir varlık düşünen idrak eden akıl eden bir varlık acıyı hüznü mutluluğu yansıtan ve etkileşim ile bağlar kurabilen iletişim ile ise yakınlık oluşturan değerli ve özel bir varlık
Tanrı insanı özel ve güzel kıldı insanın dünyada ki varlığı Dünya hayatının en kıymetli en değerli kaynağı diyebilirim
İnsan acıları hüznü ve savaşları haketmiyor insan ihtiraslar üzerine yıkımları haketmiyor
Biz insanlığa en iyi hizmeti en iyi konforu sunmak zorundayız
Nasıl davranmalıyiz ki Tanrı biz insanlığı daha fazla sevsin gerçek ve eşsiz tek yoldaş Tanrı oluyor ondan iyi bir yoldas bulamayız
İnsana hizmet dünyaya hizmet bu yüzden çalışmalar yaparken her zaman hizmet odaklı olmak zorundayız insanları mutlu etmek insanlara en iyi konforu sunmak bu dünyanın en büyük hazinesi olacak
Acılar ve huzunler hatta savaşlar bu dünyaya hiçbir zaman katkı sağlamadi gelin birlikte teknoloji konuşalim gelin birlikte dünya için güzel içerikler ve sunumlar sağlayalım
Amaç ve hedef Dünya insanlarına en iyi hizmet en iyi konfor olsun diye düşünüyorum bilmem bana katılır mısınız bana sorarsanız insanlar bu dünya da tüm güzelliği hakediyor sadece hakedilen değeri sunmak kalıyor ama bunun için çok çalışıp çok üretmeliyiz
Makam ve mevki hırslarıni hatta ihtiraslarimizi bir kenara bırakıp insana hizmet sunmak dünya için en iyi kazanım olacak diye düşünüyorum
11 proje hedefi ile yola çıktım 5 projeyi sunduk çok şükür geriye 6 proje kaldı zamana yayılı olarak 6 projede gelecek
Peki 6 projeden sonra yeni projeler gelecek mi ta bı ki gelecek sırada bekleyen projeler içinde çalışmalar yapıyorum bende projeler bitmez
Rabbim sağlık sıhhat ve herhangi bir engel sunmadığı sürece ömür de vefa ederse sunmaya devam ediyor olacağım
Size sunacağım 6 projede birbirinden güzel ve farklı konseptler ben çok beğendim sizinde beğeneceğinizi Umut ediyorum
Proje olur olmaz güzel yada degil inanın buna bakmıyorum tek baktığım husus çalışarak ve üreterek kendimi hazır ve aktif tutmaya çalışıyorum devamında ise ortaya fikir sunup düşünceyi çeşitlendirme ye olabildiğince çalışıyorum nasipse inşallah yakın zamanda görüşmek üzere diyelim
Bugün projenin birine başlamak istiyordum fakat çarşıda işlerim oldu ve yağmura yakalandım üstüm ıslak arabaya zor bir şekilde gidebildim
Herhangi bir aksilik olmazsa nasipse inşallah yarın Çarşamba günü çalışmalara başlayacağım herhangi bir durum olursa ifade edeceğim ama Çarşamba günü nasipse sizlerle birlikte olmayı çok arzu ediyorum
Küçük bir proje ile başlayacağım ama güzel bir proje olacağını düşünüyorum esas projeler bu küçük projenin ardından gelecek yani Küçük projenin ardında ki diğer büyük ölçekli projelerin içinde yeni sistem modellemesi olacak bunu sizlere bu sayfada daha önce ifade ettim
Bekleyen var mı bilmiyorum ama bekleyen varsa güzel projeler gelecek diye dip not eklemek istiyorum
Bugun aslına bakarsanız sıze tek bır proje sunacaktım fakat yeterlı zamanımın oldugunu farkettıgım de ıkıncı projeyı hazırlamanın da dogru olacagını dusundum ve ıkıncı projeyı de az once tamamladım ılk proje ufak bır proje aslına bakarsanız proje projedır
ıkıncı proje ıse buyuk bır proje ve ıcerısınde yenı nesıl bır teknolojıyı barındırıyor bu zamana kadar gormedıgınız bır proje ve benzerlerınden farklı ozel ve ılk olan bır proje bu projeyı benzerlerınden özel kılan ıse BLUENECK sıstemıne sahıp olması dıyebılırım
Sımdıye kadar bu alana hıc gırmemıstım ama yapabılecegımı bılıyordum ve cok sukur basarabıldım tam hayalımde kı gıbı projeyı tasarladım ısın en zor kısmı calısma sıstemını aktarabılmek yanı yazıya dokebılmek fazla zaman kaybetmeden sıze projelerı sunmak ıstıyorum yenı nesıl projelerde ılk sunulan projelerde ana fıkrı alabılmenız benım sıze ne demek ıstedıgım daha net anlasılacak dıye dusunuyorum fazla zaman kaybetmeden sız yazıları okurken ben projelerin sunumlarına gecmek ve sıze vermıs oldugum sozumu tutmak ıstıyorum ıznınızle ınsallah
MADLEN Projesı sunumunu yaptık sımdı dıger proje olan SAMSAI projesini sızlere sunmak ıstıyorum bıraz zaman alacak ama o da madlen gıbı yenı nesıl bır urun ve ıcerısınde yenı bır sıstem calısma prensıp ı var sızler MADLEN e bakarken ben SAMSAI yı hazırlamaya baslıyorum...
Yakın zamanda haftaya diye düşünüyorum proje konusu açmayı planlıyorum yoğunluğum hafifledigi zaman sunmayı Umut ediyorum
Proje konusu Samsai 3 olabilir farklı konseptte bir tasarim ve çalışma şekli düşünüyorum devamında ise UFLEX sistem modellemesi ile yeni bir teknoloji tasarımı sunmak istiyorum
Devamında Samsai 3 un tasarımını tamamladım Samsai 4 e geçtim valla bir projenin içine girdiğim de icinden çıkamıyorum bu yüzden de size sunacağım diğer projeler yeni projeler hep otelenmek zorunda kalıyor
Sürekli olarak proje sunmak da istemiyorum arada içerik zenginleştirmeli konular sunumlar da açmak istiyorum
Sürekli proje sunup sizleri de fazla yormak istemiyorum parça parça işlemeyi daha çok tercih ediyorum
Nasipse haftaya uygun bir zaman diliminde işlemeyi Umut ediyorum bunu ifade etmek istedim
Normalde bu hafta çalışma sunmak istiyordum fakat ne yazık ki boş zaman olusturamadim akabinde ise oluşan boş zamanlarım da ise dinlenmeyi tercih ettim
Haftaya haftasonu proje çalışması sunmak istiyorum cumartesi yada Pazar ikisinden birinde calismayi sunucam aksi bir durum olursa ifade ederim
Kimsenin takip ettiği filan yoktur ama ben aksi bir durumda belirteceğimi ifade ettiğim için bilgilendirme sunmak istedim
Normalde geçtiğimiz cumartesi yada pazar günü proje çalışmalarını sunacaktım fakat yoğun bir hafta geçirdim akabinde ise derbi maçları felan derken süreç içerisinde olamadım
Bu hafta içi bir çalışma üretmem söz konusu değil 4-12 vardiyasıyim akabinde gece yarısı kendi çalışmalarım oluyor yoğun bir hafta fakat önümüzde ki hafta bir gün projeyi yada projeleri isleyebilirim diye not eklemek istiyorum
Bugun 1-2 konu acmayı dusunuyorum akabınde zaman kalırsa kı buyuk ıhtımalle kalmayacak kalırsa yorgun olmazsam Samsai 3 projesını ısleyecegım ama oncesınde 1-2 sunum konusu acmayı dusunuyorum
Sızler yazıları okurken ben sunuma gecmek ıstıyorum ıznınızle ınsallah...
Siteye geldim ve belirtmiş oldugum konuyu işlemek istiyorum uykudan daha yeni uyandım neyse çalışma bittigi zaman size sunumu taktim edeceğim geniş uzun kapsayıcı bir konu olacak çok fazla detaylara girmek istemiyorum yoksa konu içeriginden hem çıkamayız hemde konuyu bitiremeyiz konuyu part part yazacagım sonrasında bittiği anda ise konuya resim ve yazı duzenlemesi yapacağım sizler takılırken ben yazmaya başlayayım işin en zor yanı ise duşuncelerınızı yazıya aktarabılmek oldugudur
Görüşmeyeli epey bir zaman dilimi oldu bu zaman dilimi öncesinde gerek dinlenme gerekse de yeni içerikler oluşturma ve zenginleştirme konusunda bolca vaktim oldu
Sizler beni sakin görüyorsanız aklınızda şu olsun istiyorum kesinlikle yeni bir konu yada proje üzerinde çalışıyor olduğumu düşünmenizi istiyorum çünkü gerçek böyle
Daha öncesinde Samsai 3 projesini sunacağımı ifade etmiştim fakat sürekli aynı projeyi işlemek bana biraz banal geldi eminim size de öyle gelmiştir ne yazık ki gerçekler böyle oluyor
Aynı projeyi işlemek yerine yeni bir Bench üzerinde çalışmaya başladım arada uzayan zamanın sitede aktif olmamamın nedeni buydu
Projeyi tasarladım ve bitirdim dusunsel ve zihinsel olarak hazır sadece bilgisayar başına geçip hazırlamak kalıyor
İşte bu aşamada Salı akşamı size yeni bir proje sunacağımı ifade etmek istiyorum
Sunacağım projeye ilk kez giriş yapacağım bu proje 2 projeden oluşacak devam serisi gelir büyük ihtimalle fakat dedim ya sürekli aynı proje üzerinde çalışmak bana banal geliyor
Salı akşamı UMEX projesinin ilkini sunacağım sonrasında ise Perşembe akşamı UMEX 2 yi sunacağım ilk kez girip ilk kez deneyimleme yaşayacağım bir alan olacak
Hangi projeyi sunarsam sunayım aklınızda şu olsun istiyorum projeler size yeni bakış açısı kazandıracak aynı zamanda yeni fikir oluşumunda katkı sağlayacak olması esas nihayi hedefim bu yeni gelişimler ve yeni oluşumlar ufak fikirlerden başlar büyük fikirlere doğru ilerler
UMEX i tasarlarken ufak fikirler ile başladım yukarıya versiyon 2 de çıkarmayı hedefledim sizler salı akşamı UMEX ile tanışıp kafalar yorarken hatta şu eksik su fazla gibi cümleler kurarken UMEX 2 de fikrin ve dusuncenin nasıl kabuk değiştirip şekil alacağına tanık olacaksınız
Genel manada kişisel olarak içerik zenginleştirmeyi çok sevdiğim için bir fikrin nasıl bir sekil değiştirme olup nasıl içerik zenginleştirildigine tanık olacaksınız diye düşünüyorum
Aslında çok uzaklara gitmenize gerek yok bu zamana kadar sunduğum 2008 yılından 2025 yılana kadar sunduğum her bir projede ve düşüncede nasıl bir değişim geçirdiğini nasıl zenginleştirme kazandığını göreceksiniz diye umut ediyorum
Bu zamana kadar sunduğum her proje ilk kez girdiğim ve ilk kez çalışmalar yaptığım projeler oluyor bugünden sonrada böyle olacak yani piyasada olmayan eşi benzeri olmayan projeler üretmeyi ve olabildiğince girip sıçrama yapabileceğimi düşündüğüm her alanda içerikler oluşturmayı Umut ediyorum sakinsem mutlaka bir nedeni oluyor ve bu neden de yeni proje üzerinde çalışıyor oldugumdur diye ifade etmek isterim
Bugün bunu ifade etmek istedim gerçi bekleyen yok ama ben yinede ifade etmek istedim
Bu akşam işleyecek olduğum UMEX 2 projesini cumartesi gece yarısına alıyorum eve yeni geldim bilgisayarı da açtım ama üşendim cumartesi günü de misafirlerim var ama gece yarısı mutlaka işlerim diye düşünüyorum cumartesi gece yarısı pazara bağlayan gece görüşmek üzere diyelim