Eve Online Sohbet Nasıl Çalışıyor?

EUPHRAT

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,197
Tepkime puanı
2,691
Puanları
113
Eve Online, Sohbetin Nasıl Çalışacağını, Nullsec'te Karartmayı Değiştiriyor ve bu temelde oyunun çalışma şeklini değiştiriyor. Oyundaki iletişim ağı tehdit altındadır, bu belki de sohbet etme seçeneğinin kaldırılması anlamına gelir. Nullsec'teki sohbet işlevinin rolü temel olarak oyundaki diğer oyuncuları düşmanlarının veya bölgedeki başka bir oyuncuya girmeleri konusunda uyarıyor. Bununla birlikte, işlev oyunculara isimlerini, gemilerini ve ittifaklarını da sundu.

wZvDmhPxdkDCXcmHPsiZJb.jpg


Temel olarak, bu Nullsec'teki sohbet seçeneğinin yardımıyla oyuncuların oyundaki arkadaşlarını ve düşmanlarını takip etme şansına sahip olduğu ve dolayısıyla diğer oyuncular tarafından saldırıya uğramadıklarından emin olmaları anlamına geliyordu. Ve tüm oyuncuların Nullsec hayranı olmasının nedeni budur, çünkü size oyun boyunca ihtiyaç duyulan tüm önemli bilgileri sağlar.

Ancak ne yazık ki, EVE Online’ı işleten ÇKP oyunları olarak bilinen İzlanda’nın Gaming şirketi, sohbet işlevini Nullsec’ten haber vermeksizin kaldırmaya karar verdi. Böylece oyuncular artık kendi bölgelerinde kimin olduğunu ve onlara kimin saldırmaya geldiğini bulamayacaklar.

Buna ek olarak, ÇKP oyunları şirketinden sohbet işlevinin oyunda restore edilip edilmeyeceğine dair herhangi bir haber yoktur. Bu, oyunun oyuncularını sadece umutla bıraktı ve onlara yardımcı olmak için bazı üstün silah gücü kullanabildiler.
 
Üst
Alt