Me`Va
Yönetici
Cok ozledim seni
Suan konya yolundayim deneme yaptim simdi yukledim dunki siirin ustunden bi kez daha gecicem kendi sesimden olani soyluyorsun sanirim sahne oncesi bi kez daha ustunden geceyim begenmezler sonra))@Erzurumlu Emeğine sağlık bende dünkü şiirin diye düşünmüştüm
Son seslendirdiğin gayet güzeldi bence musait olduğunda onuda isterim iyi yolculuklar @ErzurumluSuan konya yolundayim deneme yaptim simdi yukledim dunki siirin ustunden bi kez daha gecicem kendi sesimden olani soyluyorsun sanirim sahne oncesi bi kez daha ustunden geceyim begenmezler sonra))
Seni kircagima kafami kirarim muzikcimSon seslendiğin gayet güzeldi bence musait olduğunda onuda isterim iyi yolculuklar @Erzurumlu
Oyss teşekkür ederimmmm )Seni kircagima kafami kirarim muzikcim
Tesekkur ederizzAfiyet Olsun ikinize
Güzel bir akşamdı kendi adıma teşekkür ederim Canim@SehA ile bursa manzarasina karsi kahve keyfimiz cokmu simardik ne ))))
Daha guzel aksamlar ve gunler bizim olucak rabbim saglik verdikce tskler cnm hersey icin :*Güzel bir akşamdı kendi adıma teşekkür ederim Canim
@archiL sensin bozuk bu normal gunluk degil her slm gunluk bugun ruh halim bumu dicem) evet bugun yolculuk zamani evim ve islerim beni bekler) ve archiL cicek gelicek o acilisa )))))Açıklıyorum Bu Günlük Bozuk
Ahahahahahahahahah adres vermedin@archiL sensin bozuk bu normal gunluk degil her slm gunluk bugun ruh halim bumu dicem) evet bugun yolculuk zamani evim ve islerim beni bekler) ve archiL cicek gelicek o acilisa )))))
Him kenya yolu balikesir )Ahahahahahahahahah adres vermedin