Anlarım tabiArt niyet yok bebegim benim ne demek istedigimi anlar![]()
Teşekkürler ederim canımAfiyet olsun kızlar
Ekli dosyayı görüntüle 8988Afiyet şeker olsun löplöp et olsun ( Külliyen Yalan )
Aynı performansı ve masayı siz değerli yöneticilerizden bizim içinde böyle bir masa kurarak affedebiliriz ancak burdan @EUPHRAT a @BaRoN a atlara fısıldayan @Erzurumlu Safiye’ye @Jade ye @Zinet e sesleniyorum biz yiyemiyorsak siz yiyin
Jenefer Löp ET gibi olun inşallah .süphaneke dinimiz çok amin @Loya ordan pis pis güldüğünü görmedim sanma gözümden kaçmaz
Bir dahaki sefere demeyi unutmaboğazınızda kalsın demeyi çok isterdim!
Var Türk kahve si ama esma sultan diyorlar ona ordaşu etrafı fındık çikolatayla kaplanmış fantastik kahve'nin bir adı varmı
Benim için hiç farketmez@HuLuTi, ben userim yöneticilere duyrulur
Sana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsünbana heryol parıs @HuLuTi, beleş nede olsa hahaha
HuLuTi sen kahve ile mi korkuyorsun beni))Sana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsün))
Buyur gel dedim ama alıntı yapmayı unutmuşum dSana don olan bana şalvar olur nasılsa hiç sorun yok bizde doyururuz karnımızı patronlar düşünsün))
Yahu benim kahve içeceğimi kim söyledi aslan sütü varken @EUPHRAT bizi Sayanora götürHuLuTi sen kahve ile mi korkuyorsun beni))
Olmam mı ne istersen varKuş sütü varmı orda
Ben süt seviyorum ben de gelcemOlmam mı ne istersen var![]()