Burç lar Ve Şarkıları

İnsanoğlu olarak her birimizin çok mutlu olduğu, duygusal olarak çok yükseldiği ya da çok üzülüp çok düştüğü zamanlardan geçebiliyoruz elbette. Okulumuz, iş yerimiz, evimiz, kimi zaman sokaklar bile bu duygu değişimine ortam hazırlayabiliyor. Günlük, hatta anlık durumlardan çabucak etkilenip, bunun ruh halimizi değiştirmesine izin de veriyoruz. Böyle zamanlarda gün içinde dinlediğimiz tek bir şarkı bile ruh halimizi belirlememize ve sabitlememize yardımcı olabiliyor. Bu şarkı listesini sizin için tam da bu nedenle hazırladık! Burcunuza göre, o en düştüğünüz gün sizi ayağa kaldıracak şarkıyı bulmak istiyorsanız içeriğimizi bir an önce incelemeye başlayabilirsiniz!




Koç: Destiny’s Child – I’m a Survivor


Siz, canlı, coşkulu, mücadeleci ve hareketli Koç burcu insanları! Sizler ruh hali olarak asla düşüşe geçmemelisiniz. Tüm dünyanın sizin bu enerjinize ihtiyacı var. Çocuksu hevesiniz, bitmek tükenmek bilmeyen gayretiniz, mutluluğa olan merakınız ile siz kendi kendini motive eden muhteşem bir burca sahipsiniz. Bu yönünüzle gerçek bir “hayatta kalma uzmanısınız” ve bu nedenle Destiny’s Child’ın “I’m a Survivor” şarkısı tam da size göre!

Boğa: Ed Sheeran – Shape of You


Siz, keyfine düşkün, kaliteyi seven, rutininden ödün vermeyen ve kararlı Boğa burcu insanları! Sizler günlük yaşamınızdaki sabrınız, sağduyulu ve soğukkanlı tavrınızla bulunduğunuz ortamlarda takdir toplamaya alışkınsınız. Temkinli, dayanıklı ve dingin yapınızla çoğumuza göre daha sakin olduğunuz için günlük yaşamınızda duygusal anlamda büyük yükselişler ve büyük düşüşler yaşamıyorsunuz. Ama yaşadığınız anda ilacınızın Ed Sheeran’ın “Shape of You” şarkısı olduğundan emin olabilirsiniz.

İkizler: Athena – Kendi Yolumda

Siz, çok yönlü, her noktada değişime açık, bıçak kadar keskin zekâya ve bir lastiğin esnekliğine sahip olan İkizler burcu insanları! Sizler Zodyak’ın en hızlı ve en fazla modu değişen burcusunuz. Hareketli ve hızlı düşünen yapınızla ele avuca sığmıyorsunuz! Ancak siz kendi yolunuzda olmaktan o kadar mutlusunuz ki, o yolda yürüdüğünüzü düşünmek bile tek başına bile sizin modunuzu yükseltiyor. Yine de modunuz düşünce ilacınız Athena’nın “Kendi Yolumda” şarkısı!

Yengeç: Ajda Pekkan – Hoşgör Sen


Siz, sezgileri güçlü, anlayışlı, insanları yargılamaktan uzak ve kucaklayıcı Yengeç burcu insanları! Sizin ışığınız, hoşgörünüz, merhametiniz ve sevginiz etrafınızdaki insanlara şifa dağıtıyor. Sizin bir ortamda bulunuşunuzla birlikte o ortamdaki insanların kalbinde şefkat ışıkları yanmaya başlıyor, aralarında görünmez ruhani bir bağ oluşuyor. Siz, bir şifacısınız ve sizin iyi olmanız demek, önce sizin çevrenizin, sonra da tüm dünyanın iyi olması demek. O yüzden modunuz düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmek için Ajda Pekkan’ın “Hoşgör Sen” şarkısını lütfen sık kullanılanlarınıza ekleyin!

Aslan: Lady Gaga – Born This Way

Siz, etkileyici, görkemli, gösterişli Aslan burcu insanları! Siz sadece var oluşunuzla bile gurur duyan, yaşadığınız ömrün kıymetini bilen, yaşama sevinci olan ve onu kaybetmemek için elinden geleni yapan bireylersiniz. Neşeli ve kendinizle barışık olduğunuz için sizin modunuz da pek düşmez ama yine de kötü bir gün geçirirseniz Lady Gaga’nın en az sizin kadar dikkat çekici olan “Born This Way” şarkısı tam size göre!

Başak: Kurban – Yalan


Siz, analitik, gerçekçi, titiz ve tedbirli Başak burcu insanları! Siz her şeyin sonsuz olasılığını ve en rasyonel halini görmeyi yaşam biçimi haline getirmişsiniz. Sizin göre bir şeyin gerçek olması, elle tutulması, görünür olması gerekiyor. Faydaya odaklı yapınız ve mükemmeliyetçiliğiniz birleşince, aşka inancınınız olmaması çok da şaşılacak bir durum değil. O nedenle sizin modunuzu yükseltecek ve marşınız olacak şarkı Kurban’ın “Yalan” şarkısından başkası değil!

Terazi: Barış Manço – Kara Sevda


Siz, şık, uyumlu, ince düşünceli ve hayatını huzuru bulmaya adamış tutkulu Terazi burcu insanları! Siz zarif zevkleri olan, naif ve medeni yapısıyla hayatına ahenk getirmeyi önemseyen insanlarsınız. Duygusal olarak mutlu da olsanız mutsuz da olsanız, kızgın da olsanız korkmuş da olsanız tüm bu durumları zarafet ile karşılayarak yaşıyorsunuz. Sizin içinizi kıpır kıpır ederek mutlu olmanızı sağlayacak şarkı, kesinlikle Barış Manço’nun “Kara Sevda” şarkısı!

Akrep: Taylor Swift – Look What You Made Me Do

Siz, kindar, kontrollü, gizemli ve iradesiyle meşhur Akrep burcu insanları! Sizler öylesine ketumsunuz, öylesine dayanıklısınız ki adeta bir kaya gibisiniz desek yanılmış olmayız! Küllerinden doğabilen kararlı yapınızla, karşınıza çıkan krizleri öyle güzel kontrol edebiliyorsunuz ki, bu durum sizin modunuzun da kolay kolay değişmemesine neden oluyor. Ama olur da modunuz düşerse, tutkulu kararlar alıp manipüle ederek kazandığınız stratejik anları hatırlayıp iyileşebilmeniz için size tavsiyemiz Taylor Swift’in “Look What You Made Me Do” şarkısını dinlemeniz!

Yay: Bobby McFerrin – Don’t Worry Be Happy

Siz, iyimser, hevesli, naif ve bir çocuğun güzel enerjisine sahip Yay burcu insanları! Sizler enerjik, coşkulu, girişken ve samimi yapınızla her eve lazımsınız! Mutluluğun paylaşıldıkça çoğaldığına inanıyor olmanız ve kendi mutluluğunuzu insanlara bulaştırmak için harcadığınız çaba, sizi ortamların vazgeçilmez insanı haline getiriyor. Dünyanın iyi olması için sizin iyiliğinize ihtiyacımız var, Yay burcu insanları! Moraliniz bozulduğunda Bobby McFerrin’in “Don’t Worry Be Happy” şarkısından en az bir doz alırsanız, dünya size minnettar kalacaktır!

Oğlak: Kanye West – Stronger


Siz, disiplinli, çalışkan, azimli, başarı odaklı Oğlak burcu insanları! Sizler belirlediğiniz hedeflerinize koşar adım yürürken her zaman temkinlisiniz, tutarlısınız ve muhteşem zaman yönetimi kapasitenizle neredeyse zamanın efendisi olacak kadar dakiksiniz. Bu harika tasarlanmış gününüzde mod değişimlerine pek de yeriniz ve zamanınız yok. Biliyoruz kendinize güveniniz tam ama olur da bir an bile kendinizden şüpheye düşerek, mutsuzluğa kapılırsanız size Kanye West’in “Stronger” şarkısını dinlemenizi öneririz!

Kova: Bon Jovi – It’s My Life


Siz, bireysel takılmaktan hoşlanan, sıra dışı, idealist ve bağımsız Kova burcu insanları! Açık fikirli ve açık sözlü oluşunuz, toplum tarafından beğenilmenize ve takdir edilmenize neden oluyor. Arkadaş canlısı oluşunuz zaman zaman etrafınızdaki insanlar tarafından yanlış anlaşılsa da özgürlüğünüze sahip oluşunuz sizin en büyük motivasyonunuz. Yüzünüz düştüğünde kendi yolunuzu ve özgür ruhunuzu düşünüp bir de üstüne Bon Jovi’nin “It’s My Life” şarkısını dinlerseniz, anında kendinizi toparlayacak güce sahip olursunuz!

Balık: One Republic – Counting Stars


Siz, sevdiğiniz kişilere düşkünlükte sınır tanımayan, tüm sevdiklerini kalbinde taşıyan ve onların iyiliğini canı pahasına koruyan Balık burcu insanları! Dünyayı şifalandırmanız için, önce sizin şifalanmanız gerektiğini lütfen unutmayın. Sizler, sevdi mi tam seven, kalbinde tüm dünyaya yetebilecek kadar sevgiyi ve şefkat bulunan, duyarlı, duygusal ve merhametli yapınızla dünyamızın ihtiyaç duyduğu insan tipisiniz. Modunuz düştüğünde One Republic’in “Counting Stars” şarkısını dinlemeye başlarsanız, hayal gücünüzün yüksekliği yaratıcılığınızın doruklarında gezmenize yardım edecek ve modunuz yükselecektir!​
 

bLack

New member
Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2018
Mesajlar
283
Tepkime puanı
354
Puanları
0
Cinsiyet
Erkek
idealist ve bağımsız Kova burcu insanları! Açık fikirli ve açık sözlü oluşunuz, toplum tarafından beğenilmenize ve takdir edilmenize neden oluyor. Arkadaş canlısı oluşunuz zaman zaman etrafınızdaki insanlar tarafından yanlış anlaşılsa da özgürlüğünüze sahip oluşunuz sizin en büyük motivasyonunuz. Yüzünüz düştüğünde kendi yolunuzu ve özgür ruhunuzu düşünüp bir de üstüne Bon Jovi’nin “It’s My Life” şarkısını dinlerseniz, anında kendinizi toparlayacak güce sahip olursunuz!
:)
 

Fineas

Epik
Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2018
Mesajlar
4,287
Tepkime puanı
4,885
Puanları
0
Konum
İzmir
Cinsiyet
Erkek
Aynen one republicin o sarkisini sverim bon jovide severim
 
Üst
Alt