- 17 Mar 2018
- 648
- 739
- 0
- 43
birkaç gündür taktım bu şarkıya, youtube de döngüye aldığım tek parça artık. sonra merak ettim söyleyebilir miyim diye ve bir deneme yaptım. elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım bakalım ( :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
süper . bence Redd den aşağı kalır yanı yok.Süper bir yorum olmuş.Yüreğinize sağlıkbirkaç gündür taktım bu şarkıya, youtube de döngüye aldığım tek parça artık. sonra merak ettim söyleyebilir miyim diye ve bir deneme yaptım. elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım bakalım ( :
süper . bence Redd den aşağı kalır yanı yok.Süper bir yorum olmuş.Yüreğinize sağlık @lastsamurai
var varçok teşekkür ederim @Minikçe beğenmene sevindim. biraz rahat olabilsem, mesela ayakta olsam, ses sistemim güzel falan olsa inan onun kadar iyi okuyabilrim, oturunca diyaframım bükülüyor ve nefesimi iyi kullanamıyorum ve rahat çalamıyorum. yoksa biraz iş var bende yani![]()
bak ya makara yapıyo :dvar var![]()
gerçekten doğru diyorum amabak ya makara yapıyo :d
gerçekten doğru diyorum ama![]()