Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkü ediyorum cnm benim saol :*Arzu’nun Bahçesi varken , tüketici olarak çaresiz sayılmayız. Son zamanlardaki bilinçlenme, yediklerimizin-içtiklerimizin olması gerekenden farklılaştığını ortaya konulduğundan beri, çoğumuz beslenmeyi doğal besinlere kaydırdı. Marketler de bu talebi ‘organik' tanımıyla karşılamaya çalışıyor. Ne idüğü belirsiz marketden alacağıma, Arzu’nun Bahçesini tercih ederim..Arzu’nun fiyatı da uygun olmakla birlikte, güvenli alışveriş yapabileceğimiz ender yerlerden biri. Ellerine sağlık @Me`va cım..
Ac bu adam yaO domatesleri alacan doğrıcan 1kalıpta beyaz peynir hahaha
Heya nedemezsin Peynirin hası izmir olmasa peyniri bilmicezPeynirin hası o da ondan![]()
Acıktım volla yalan yokAc bu adam ya)
Yahu ne bergaması ne peynirler var okadar met edeceğine yolla yiyelim@BaRoN orijinal Bergama Tulumunu nerede yediniz acaba, aynı tadı yapsa yapsa Meva yapabilir, başka marketde bulamazsın.![]()
Yollamayanın pcsi bozulsun İnterneti çekmesin peynir bana gelene kadar hahahaNe peynirler var ama İzmir-Bergama tulumu gibisi yok işte, sorun oradaYollarım tabi ki, ne demek..
@Me`va şahitsinDeep freezede tam 1 kg peynirim var, özelden adresi yaz lütfen , bu beddualara karşılık bu peynir kargolanmalı![]()
Evet şahidim)))@Me`va şahitsin![]()
çok iyi.O domatesleri alacan doğrıcan 1kalıpta beyaz peynir hahaha