2021 Yılının En Şanslı 6 Burcu

Han

En Güzel Edep Güzel Ahlaktir...!
Kullanıcı
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
7,620
Tepkime puanı
6,990
Puanları
0
Konum
Huzur🧿
Cinsiyet
Erkek

2021 Yılının En Şanslı 6 Burcu​



Yeni yıl, yeni umutları da beraberinde getiriyor. Biz de 2020 yılıyla vedalaşmaya hazırlanırken 2021’in en şanslı burçlarını araştırdık. Burcunuz listede bulunmuyor olabilir. Astrolojinin hiçbir kesinlik sunmadığını unutmamakta fayda var. Sonuçta her şey sizin istek ve çabalarınızın elinde öyle değil mi?
Kapak fotoğrafı: @taramilktea

İşte 2021’de diğer burçlara kıyasla yüzü daha fazla gülecek, aşkı, başarıyı ve mutluluğu daha fazla yaşayacak şanslı 6 burç!

İkizler​

Mutluluğa yaklaşımınızın 2021’de değiştiğini fark edeceksiniz. Aslında 2020’de bunun temelleri atılmıştı, ancak bunu somut olarak gözlemleyebilme imkanını 2021’de bulacaksınız. Küçük şeylerde mutluluğu görmeye başladığınız bir enerjiyle kuşanacaksınız.
Bu yılın el uzatanı sizsiniz. Başkalarına yardım etmek, bir telefonla tüm ihtiyaçlarına koşmak, akılcı fikirler vermek sizden sorulacak. Akıl hocalığı yapacağınız insanların size duyduğu minnettarlık artacak; bu da hayatınıza daha fazla şans ve mutluluk getirecek.

Terazi​

Uzun zamandır yalnızlıktan dem vuran Teraziler için 2021 mutlu aşk yılı! Sonunda aşkla ilk tanıştığınız zamanlardaki duyguları size yaşatacak o kişiyle bu yıl karşılaşacaksınız. Tek yapmanız gereken kendiniz olmak ve samimiyetle duygularınızı belli etmek. Buna kimse hayır diyemeyecek.
2021, kendinizle adeta yeniden tanıştığınız yıl olacak. Tüm güvensizliklerinizden sıyrılacak, kendinizin en iyi versiyonu haline gelecek ve önce kendinizi seveceksiniz. Gerçek aşkı yaşayabilme nedeninizin arkasındaki güç de zaten bu olacak.
2021-yilinin-en-sansli-6-burcu-2.jpg


2021 YILININ EN ŞANSLI 6 BURCU

Kova​

Uzun yıllardır çok çalıştığınızı ve yorulduğunuzu biliyoruz sevgili Kovalar. 2021 yılının da en az diğer yıllar kadar yoğun ve bol telaş içinde geçeceğini söyleyebiliriz. Ancak bu seneyi diğerlerinden ayıracak detay, artık alacağınız sorumlulukların çok daha büyük getirilerinin olacağı! Büyük maddi kazançlar elde edeceksiniz. Gelmesini beklediğiniz toplu ödemeler sizi fazlasıyla rahatlatacak ve yeni sorumluluklar için motive edecek.
Aslında 2021 tam anlamıyla Kovaların yılı olacak desek yanlış olmaz. Çünkü kariyer kadar aşkta da yüzleri gülecek Kovaların. Bu zamana kadar yaşadığınız tüm üzüntüleri, hayatınıza kattığınız yanlış kişileri unutacağınız bir sene olacak. Yeni, mutlu ve gerçek bir ilişkinin kollarında hayatın tadını çıkaracaksınız. Bu mutluluğu sorunsuzca elinizde tutabilmek için yapmanız gereken tek şey şüpheci ve güvensiz yaklaşımları bir kenara bırakmak olmalı. Evlilik hakkında da bu sene, daha önce hiç olmadığı kadar pozitif hissedeceksiniz.

Balık​

Balık burçları için artan kazançlar söz konusu olacak. Hayallerinizdeki işe bir adım daha yaklaşacağınız bir seneye hazır olun. Yılın ikinci yarısı itibariyle, şartları çok daha iyi olan yeni bir işe başlayabilirsiniz.
Romantik anlamda da şanslı bir yıl olacak 2021. 2020’nin tüm stresini üzerinizden atacağınız, doyasıya eğleneceğiniz ve bu anlarda ışıltınızla pek çok kalbi hızlandıracağınız ortamlara gireceksiniz. Flörtöz yanınızın kuvvetli olacağı bu yılda, aşka yeteri kadar açık ve önyargısız olursanız doğru kişiyi bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sadece gözü karartın!
2021-yilinin-en-sansli-6-burcu-4.jpg


2021 YILININ EN ŞANSLI BURÇLARI

Yay​

Çalışkan Yaylar, hedefe odaklı tutumlarıyla ve tüm üretkenlikleriyle 2021’de ödüllendirilen burçlar arasında olacaklar. İsteklerinizi almaktan çekinmeyeceğiniz, cesur bir sene sizi bekliyor. Zam mı istiyorsunuz? Yoksa terfi mi? Gidin ve onu alın. Doğru kelimeleri bir araya getirmekte inanın hiç zorlanmayacaksınız.
Artan geliriniz mülk yatırımları yapmanızı sağlayabilir. Bir ev satın alabilirsiniz ya da farklı bir eve, yaşamak istediğiniz semte taşınabilirisiniz. Şehir hatta ülke değişiklikleri de söz konusu olabilir. Şirketinizin yurt dışı ayağında görevlendirilebilirsiniz.
Ayrıca Yaylar, olmaları gereken yerlerde bulundukları sürece ruh eşleriyle de 2021 yılında tanışmaya hazır olabilirler! Bizden söylemesi.

Boğa​

Lükse ve keyfe düşkünlüğü ile bilinen Boğalar, 2021’de tüm bu zevklerini dorukta yaşayacakları bir yıla merhaba diyecekler. Maddi açıdan büyük fırsatlar önünüze gelebilir. Elbette değerlendirebildiğiniz sürece! Kariyerinizde terfiler ve büyük zamlar alabilirsiniz. Elinize geçen toplu bir para ile kendi işinizi kurma adımı atmanız da olası. Fırsatları görüp doğru adımları, doğru insanlarla attığınız sürece bolluk dolu bir 2021 olacak.
2021 ayrıca, tatiller ve seyahatler açısından da dolu dolu bir sene olacak. Etkinliklerin ve eğlenceli ortamların aranan ismi olacaksınız.
 
Üst
Alt