2019`da En Çok Okunan Kitaplar

JudeL

La Tahzen innaALLAH'e meane
HanımZade
Katılım
27 Tem 2017
Mesajlar
2,559
Tepkime puanı
6,117
Puanları
0
Cinsiyet
Kadın

1. Fazilet`in Tımarhanesinde Sekizinci Senfoni - Serkan Üstüner

Yanlışların ve doğruların birbirine girdiği karmaşık hayatlar içinde boğulan ve bütün ümitlerinin tükendiğini hissedenlere… Güneşin sıcaklığını da ışığını da unutup, üzerinde ebedî bir karanlıkla, belki bir gölgeyle yaşayacağına kanaat getirenlere… Ve… Gölgelerle kavga etmeyip de onları güneşin varlığının delili sayan, kışın çetinliğinin ardından baharın çiçeklerle geleceğini bilenlere… Umudunu kaybetmeyen, yitip gitmek üzereyken bir dirilişin heyecanını yüreğinin derinliğinde hissedenlere… Mucizelerden ümidini kesmeyen herkese…

7356




2. Bir Ömür Nasıl Yaşanır?Hayatta Doğru Seçimler İçin Öneriler - İlber Ortaylı

Daha anlamlı yaşamak için İlber Ortaylı’dan tavsiyeler…

“Cesur olun. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanın dışında pencereler açın. Farklı dünyalarla ancak böyle tanışırsınız. Ben hep yerimde dursaydım, dünyamı değiştirecek insanları aramasaydım, bugün tanıdığınız ben olmazdım. Bir insanın bittiği an, miskinliğe esir olduğu andır. İnsan, konforundan vazgeçmeyi göze almalıdır. Kendi dünyasını yerinden kendisi oynatmalıdır.”

7357




3. Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı - Mark Manson

Hayatta birçok engelin aslında var olmadığını, onların tamamen insan zihninin eseri olduğunu bize anlatan bu eser birçok insanın elinde gördüğümüz ama içeriğini tam olarak bilmediğimiz türden. Türkiye'de en çok konuşulan kitaplardan biridir şüphesiz.

7358





4. Son - Ayşe Kulin

Türk edebiyatının son zamanlardaki en başarılı yazarlarından bir tanesi olan Ayşe Kulin yeni romanı Son ile okurlara çok farklı bir kitap sunuyor. Ayşe Kulin Son kitabında daha önceki eserlerinde yer verdiği karakterlerin son hikayelerini okurlar ile paylaşıyor. Ayşe Kulin hayranlarının beğenisini kazanacak, yeni okurların ise merakını arttıracak olan kitap, herkesin kendinden bir son bulacağı bir eser.

7359





5.
Ikigai-Japonların Uzun ve Mutlu Yaşam Sırrı - Hector Garcia , Francesc Mirralles

Uluslararası çok satan bir rehber olan Ikigai’yle her gününüz bir anlam kazansın. Japonlar herkesin bir ikigaisi olduğuna inanır, her sabah yataktan kalkmaları için bir sebepleri vardır. İlham verici ve rahatlatıcı bu kitap sizlere kendi ikigainizi keşfetmeniz için gerekli tüm bilgileri veriyor. Aceleci davranmamanızı, hayat gayenizi keşfetmenizi, ilişkilerinizi canlandırmanızı ve kendinizi tutkularınıza adamanızı sağlıyor.

7360

 

Absnthe

www.Mevsim.Org
Kullanıcı
Katılım
3 Ocak 2017
Mesajlar
1,891
Tepkime puanı
2,961
Puanları
0
Web sitesi
www.mevsim.org
Cinsiyet
Erkek
takip etmeye deger )
 

BaRoN

Mevsim.Org Doğru Adrestesiniz
Yönetici
Katılım
2 Haz 2019
Mesajlar
3,417
Tepkime puanı
6,365
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Cinsiyet
Erkek
2020 de beni takip edersiniz
 

JudeL

La Tahzen innaALLAH'e meane
HanımZade
Katılım
27 Tem 2017
Mesajlar
2,559
Tepkime puanı
6,117
Puanları
0
Cinsiyet
Kadın
Brezilya edebiyatının klasiklerinden Şeker Portakalı, Jose Mauro de Vasconcelos ' un başyapıtı kabul edilir. Yetişkinler dünyasının sınırlamalarına hayal gücüyle meydan okuyan Zeze' nin yoksulluk, acı ve ümit dolu hikâyesi, yazarın çocukluğundan derin izler taşır.

"Neyi bekleyeceğiz Zeze?"
"Gökyüzünden güzel bir bulutun geçmesini."

0000000064031-1.jpg
 
Üst
Alt